Burgonya főzési típusok

Főzési típus

Jellemzők

Alkalmasság

 A

(A-B)

Főzés után is egyben maradó gumó, finomszemcsés textúra 

 Burgonyasaláta, hidegkonyhai készítmények

B

(B-A) 

Kissé szétfövő, kissé lisztes vagy kissé szappanos konzisztencia, közepesen finom textúra 

Vegyes hasznosítású étkezési burgonya, hasábburgonya alapanyag

 C

(B-C)

Szétfövő, laza szerkezetű, lisztes közepesnél nagyobb szemcsézet, száraz, porhanyós

Püré-pehely, chips és burgonyás tészták alapanyaga

 

Gyártó:
Válassza ki a gyártót
Mutat
oldalanként
belana1belana

Vetőburgonya Belana 50szem

2891 Ft
Korai, minőségi salátának is alkalmas burgonya.

Korai, minőségi salátának is alkalmas burgonya.

Megtekintett termékek

UP TOGGLE DOWN

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek