Gyeptrágya: hosszú hatástartamú speciálisan a gyepek igényeinek kiszolgálására kifejlesztett műtrágyacsalád. Különböző típusok kaphatók telepítéshez, nyári gyepfentartáshoz, téli kondícionáláshoz, mohásodás csökkentésére.

 

Levéltrágya: cégünk által forgalmazott Agroleaf levéltrágya piacvezetőnek számít a kategóriájában. A növényvédő szerekkel együtt is kijuttatható, szinte minden haszon és dísznövényhez alkalmazható, vízben oldódó műtrágya, mely nagyon gyors tápanyag utánpótlást jelent, ezáltal ideális vegetatív és termési ciklusban. Használata jelentősen növeli a termést, javítja annak minőségét.

 

Szabályozott: a szabályozott műtrágyák sajátossága, hogy a tápanyagot egy speciális gyantaburok veszi körül. Ebből a burokból a micro- és macroelemek lassan oldódnak ki, ezáltal hosszú távon biztosítják a növények tápanyag ellátását.

 

Vízbenoldódó: ebbe a csoportba tartoznak az öntöző műtrágyák. A vízben oldott műtrágya szemcséket a növény a gyökerein keresztül könnyen felveszi, ezáltal gyors tápanyag utánpótlást biztosíthatunk használatukkal.

 

Gyártó:
Válassza ki a gyártót
Mutat
oldalanként

Megtekintett termékek

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek