Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket

Bruttó ár: 6999 Ft
Új generációjú bioorganikus növénykondicionáló nanokészítmény. Kiszerelés: 1l
Gyártó: Agrobio
Leírás

BISTEP – komplex, új generációjú bioorganikus növénykondicionáló nanokészítmény, amely teljesen új technológiai szinten egyesíti magában a humin, mikro- és makroelemes, valamint mikrobiológiai szerek legjobb tulajdonságait.

A 30-50%-os terméshozam növekedés Magyarországon is bizonyított tény.

Javul a termés minősége, csökken a vegetációs időszak 15-20 nappal. Egyben lényegesen lehet csökkenteni a védekezési költségeket.

A BISTEP-nek az a sajátossága, hogy komplex hatást gyakorol a „talaj-növény” rendszerre. alkalmazása esetén 30-50%-kal kevesebb lehet az igény a műtrágyára.

Lényegesen (60-90%-kal) csökkenthető a növényvédő szerek használata is, egyes esetekben azoktól teljesen el lehet tekinteni.

A készítmény nagyon erős antistressz adaptogén lévén a legjobb feltételeket teremti a növény fejlődéséhez az aszály, fagy és egyéb természeti csapások okozta helyzetekben, így a növény maximális mértékben tudja realizálni genetikai potenciálját.

Adagolása:

Kertészeti növények kondíciójának javítására. Levéltrágyázásra illetve tápoldatozásra 0,5%-os töménységben havonta kétszer.

Megtekintett termékek

UP TOGGLE DOWN

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek