Vásárlási információk

 

Üdvözöljük!

A webáruházat a GuMo Kft. üzemelteti, mely a Bács-Kiskun megye meghatározó mezőgazdasági és kertészeti áruháza. Cégünk a térség hivatalos Gardena és Scotts márkaképviseletével rendelkezik.

 

Tartalom:

Céginformáció

Általános tudnivalók

Szavatosság, Garancia

Ellállás joga

Adatvédelem


Céginformáció:

Név: GuMo  Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Cím: 6000 Kecskemét Mészöly Gyula u. 1.

Tel: 06-76/560-640

Fax: 06/76/560-641

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adószám: 11879239-2-03

Cégjegyzékszám: 03-09-107684 (Nyilvántartásba vette: a Bács-Kiskun Megyei Bíróság, mint Cégbíróság)

 


Általános tudnivalók:

A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó árak. A 27%-os forgalmi adót tartalmazzák. 

A megrendelések feladása webáruházunkban elektronikus úton lehetséges. 

Webáruházunkban a rendelés feladásához nincs szükség regisztrációra. A vásárlás végén a kiszállításhoz és a számlázáshoz szükséges adatok megadásával rendelése elfogadásra kerül, adatait ilyenkor a rendszerünk nem tárolja el.

Regisztráció esetén a megadott adatokat rendszerünk megjegyzi, így a megadott felhasználó névvel és jelszóval belépve a személyes adatokat nem kell többször megadnia későbbi vásárlások során.

 

Szerződési feltételek:

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése  akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon  visszaigazolják.  A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

 


Szavatosság, garancia:

Termékekhez minden esetben mellékeljük a számlát.  Garanciális termékek esetében  garancia jegyet is adunk. Ezen okmányok megléte szükséges a garancia érvényesítéséhez.

Garanciális terméknek webáruházunkban  a ZDS szivattyúk minősűlnek. A ZDS termékek 2 év csereszavatos garanciával rendelkeznek,vagyis bármilyen probléma esetén a gyártó cég a szivattyút cseréli.

Internetes áruházunkban vásárolt ZDS szivattyú működési hibája esetén garanciális igényével hozzánk fordulhat.

 

Webáruházunkban forgalmazott vetőmagok minőségét évente felülvizsgálják. A vetőmagok szavatossága a csomagoláson minden esetben fel van tüntetve.

 


Elállási jog(visszavételi garancia)

Rendelésétől a 17/1999.-es Kormányrendeletben rögzített elállási jog szerint eltekinthet, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül. Az ellállási jog kizárólag arra az esetre vonatkozik, ha a vevő úgy dönt, hogy az általa rendelt termékre, -amit hiánytalanul sértetlen csomagolással, minden okmányával együtt átvett -, valamilyen oknál fogva nem tart igényt.

Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti. A rendeléstől való elállást minél hamarabb jeleznie kell felénk  emailben.

Az elállás során:

- a vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.

- a visszajuttatás során felmerülő szállítás teljes költsége  a vevőt terheli abban az esetben is, ha kiszállításkor a szállítási  díj értéke kedvezményezett vagy akár 0Ft volt.

-a visszatérítés a szállítási és csomagolási költségre nem vonatkozik.

- előzőleg kell a terméket visszajuttatni az eladónak, csak ezután  tudjuk a vételárat visszafizetni.

- az árucikk csak az eredeti csomagolásban, az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza.

- Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A 17/1999.-es  kormányrendelet a távollévők között kötött szerződésekről szól.

 


Adatvédelem:

Az internetes áruházaink bizonyos szolgáltatásainak igénybevételéhez a Felhasználónak személyes adatokat kell rendelkezésre bocsátania. Az internetes oldalakat működtető Gumo Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a Felhasználó bármilyen adatának rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közléssel jelzi és tájékoztatja Önt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Az Gumo Kft. vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat a legteljesebb körű titoktartással kezeli és azokat másik félnek nem adja át. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék futárszolgálattal történő házhozszállításához szükségesek. Az adatokat kizárólag arra használjuk, hogy megrendelését teljesítsük, illetve ellássuk Önt a rendeléssel kapcsolatos információkkal.

 Bankártyás fizetés esetén: 

A vevő elfogadja, hogy a GuMo Kft. (6000 Kecskemét Mészöly Gy. u. 1) által a kertabc.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az  OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére.

A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a  tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 

Amennyiben további kérdése van, kérem írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Megtekintett termékek

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek