Legyél te az első, aki értékeli ezt a terméket

Bruttó ár: 990 Ft
Étkezési répa különlegesség. Zöld nyakú, sárga húsú.
Gyártó: Rocalba
Leírás

 

Étkezési célra és takarmányozásra egyaránt termesztik. Humán fogyasztásra párolják vagy pürét készítenek belőle.

Eredetileg fehér és sárga hússzínű típusa volt, de ma már a sárga típus vált uralkodóvá. A hús színe (és konzisztenciája) főzés után is megmarad.

Az étkezési répák egyrészt változatosabbá teszik, másrészt értékes tápanyagokkal gazdagítják étrendünket.

További előnyük, hogy olyan időszakban állnak rendelkezésre, amikor a legrosszabb az ellátottság, legszegényesebb a választék.

A rutabaga extenzív művelésű.

Elsősorban jó víztartó képességű, termékeny vályogtalajokon és bő csapadékellátottságú termőhelyeken termeszthető.

Csak az ilyen körülmények között előállított répa lesz húsos és könnyen főzhető.

A rutabaga legkorábban akkor szedhető fel, amikor a megvastagodott szárrész átmérője eléri a 8–12 cm-t.

Tartalom: 10g


 alt alt alt alt
Idő: jún.- 40x15cm nov.-
Hőmérséklet: 10o    
Vetésmélység: 3 cm    

 

Megtekintett termékek

UP TOGGLE DOWN

Kiemelt termékek

Legújabb termékek

Népszerű termékek